Traduce pagina

duminică, 24 iunie 2012

Fa-ti singura manichiura french

Iti doresti niste unghii cu aspect profesional fara a-ti pierde, insa, ziua, la manichiurista?





Cu putin exercitiu si ceva mai multa rabdare, te poti bucura de unghii pline de fantezie oricand vrei si te costa doar pretul unui lac de unghii! O solicitare, frecvent intalnita la saloanele de specialitate, este manichiura frantuzeasca, manichiura caracterizata prin folosirea unui roz pal, ca baza, si un strat de suprafata de un alb stralucitor, ceea ce ii confera distinctie si eleganta.
Stilistii profesionisti iti pot vopsi ei insisi unghiile sau pot recurge la unghii false, daca doresti, unghii pe care le pot picta conform preferintelor tale. Trebuie, insa, sa fii foarte atenta! Daca iti doresti unghii false, inainte de a aplica unghiile pentru nunta, chiar si cu vreo doua luni, este necesar sa aplici altele, pentru a te putea obisnui cu purtarea acestora, dat fiind ca nu e prea usor.
Daca ai acceptat ca manichiura sa se execute pe unghii false, va mai trebui sa faci un drum la salon, atunci cand cresterea unghiilor este semnificativa, pentru a se ajusta golul aparut la baza.
Pentru a reusi o manichiura frantuzeasca perfecta, cel mai bine este sa-ti lasi, din timp, unghiile sa creasca si, in tot acest interval, sa cauti sa le dai o forma cat mai frumoasa. Si, ca sa-ti atingi scopul, incepe cu urmatorii pasi, urmand procedura pe care ti-o sugeram:
  • Folosind un tampon de vata imbibat in dizolvant, sterege orice urma de oja de pe unghii, inainte de a incepe sa le pictezi. Spala-te pe maini cu apa calda si tine-ti-le in aceasta cateva momente.
  • De indata ce pielea ti s-a inmuiat bine, impinge, usor, cuticulele care baza unghiei
  • Cu un foarfece special pentru unghii sau cu pila de unghii, da o forma frumoasa unghiilor.
  • Cu o mana sigura, vopseste cu foarte multa atentie, doar varful fiecarei unghii cu no nuanta alba. Un al doilea strat este necesar doar in functie de grosimea si opacitatea lacului si a luciului dat de acesta unghiilor. Daca se dau doua sau mai multe straturi de oja, intre fiecare dintre acestea, se va face o pauza pentru a se da posibilitate lacului de unghii sa se usuce foarte bine.
  • Folosind un lac de unghii de un roz foarte transparent sau o oja incolora, se da un luciu final unghiilor. Acest strat final are si rolul de a-ti proteja mai bine noua manichiura.
  • Daca te simti inspirata, poti sa indraznesti sa faci niste desene superbe si pe unghiile de la picioare dar te poti multumi si cu clasica pedichiura frantuzeasca.



manichiura french



Acest proces, al carui rezultat este o splendida manichiura frantuzeasca, este indicat sa fie abordat intr-o dimineata linistita sau seara cand nu mai ai alte probleme stringente de rezolvat. Dupa ce ai terminat lucrarea, evita sa faci orice treaba pana ce se usuca oja de pe unghii complet. Altfel, risti ca, intregul tau efort, sa fi fost in zadar.



manichiura mireasa



Daca iti doresti ceva mai deosebit, iti poti achizitiona de la un magazin specializat in comercializarea produselor cosmetice un kit de manichiura frantuzeasca. Setul trebuie sa contina, cel putin, lac de unghii incolor, alb si roz sau bej. Acesta iti vor usura foarte mult munca si iti va permite sa iti lucrezi fiecare unghie individual, fara a afecta restul unghiilor in cazul in care au aparut greseli in timpul lucrului.
Pentru un stil non-conformist, ai putea sa-ti adaptezi manichiura diferitelor evenimente. Ai putea folosi, de pilda, nuante pastelate pentru Paste, negru si portocaliu pentru Halloween, sau rosu si verde pentru Craciun. Distreaza-te facandu-ti o asemenea manichiura si, chiar daca, pentru inceput, ti se va parea dificil, pe parcurs, cu cat vei face mai multe inceracri, ti se va dezvolta abilitatea si vei avea rezultate care, treptat, te vor incanta. Pe de alta parte, vei beneficia de o manichiura frumoasa si perfecta, tot timpul anului.

manichiura mireasa